Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Πόση ‘’αλήθεια’’ δεν αντέχεις ;



Ούτε μια στάλα. Όχι, όχι άλλη αλήθεια. Φτάνει πια χορτάσαμε αλήθειες. Πριν κάποια χρόνια θα έβρισκα κωμικό ένα άνθρωπο με το να υποστηρίζει πως χανεμπού από τη κοίλη γη μας ψεκάζουν ή σκοτεινές συνομωσίες εβραιομασόνων Illuminati και το πως επιβουλεύονται την Ελλάδα. Πλέον δεν είναι. Το ακόλουθο ζευγάρι έχει γίνει θεσμός στις κοινωνικές αντιλήψεις που μας περιστοιχίζουν.
Δεν αναφέρομαι ως προς το ντύσιμο αλλά προς τη παρδαλή σκέψη όμοια με αυτό, την οποία χωρίς κανένα δισταγμό μοιράζονται μαζί μας. Όσο για τα κουστούμια επιφυλάσσομε, γιατί η κωμικοτραγική πραγματικότητα δεν αργεί να προσελκύσει το κάτωθεν προϊόν του υπερατλαντικού συρμού στην φτωχή μας χώρα.

Μετά από ώριμη σκέψη κατέληξαν στο συμπέρασμα ‘’ αν δε μπορείτε να αποδείξετε κάτι που δεν υπάρχει ,πως δεν υπάρχει ,τότε υπάρχει’’. Για να μη φανώ άδικος δίνουν στοιχειά. Μου δημιουργείτε όμως η εντύπωση το ότι ο Χίτλερ ανταλλάζει χειραψία με το νεφελίμ είναι προϊόν photoshop. Τουλάχιστον στο κεφάλι κάποιου που δε χρήζει άμεσης ψυχιατρικής νοσηλείας.


Το πώς οι εκπομπές με σαθρό περιεχόμενο τινάζουν τα μυαλά των θεατών τους στον αέρα έχει ενδιαφέρον, στο ποιες λογικές εξελίσσουν ακόμα μεγαλύτερο. Αναρχοναζί, εθνικομπολσεβίκοι, χριστιανόαντικαπιταλιστες και ιδρυτές personality cult του παισίου κάνουν αυτούς που ντύνονται τσολιάδες η βαφτίζουν το παιδί τους αναρχία να φαίνονται σοβαροί. Μπορεί κάποιος να συνδυάσει το Χίτλερ με το Μπακούνιν; Ναι, αλλά μόνο αν το ψεκάζουν. Ο βουλευτής του Λάος Ανατολάκης κατάθεσε σχετική ερώτηση στη βουλή για το αν μας ψεκάζουν και ποιοι. Μάλλον δε πέσατε από τα σύννεφα, καταλάβατε όμως πως αποκτούν έρισμα ακόμα και στο χώρο του κοινοβουλίου έστω και με ιδιαίτερους ανθρώπους. Α για να μη ξεχάσω, η cia απειλεί να σκοτώσει το Καραμανλή ,όχι τον εθνάρχη που ζει στα νησιά Φίτζι το σημερινό, καθώς και τη διαπίστωση ‘’ένας Πούτιν μας χρειάζεται’’.



Όσο για μένα θα δηλώσω εθελοντικά ελοχιμ, νεφελιμ, μασόνος και πράκτορας του Κακαουνάκη , το χω ακούσει και αυτό, ώστε να μη κουράζω τον ευφάνταστο νου όσον μπήκαν παρά τη παράκληση μου. Το ακόλουθο απόσπασμα του Βίλχελμ Ράιχ από το βιβλίο ‘’ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ!’’ αν και αμφίβολο πως θα πείσει για το αντίθετο, κάποιον που έχει αποφανθεί πως η ζωές μας ελέγχονται από μια παγκόσμια εβραιομασονική συνομωσία.
''Για όλα φταίνε οι εβραίοι’’. Τι είναι εβραίος ; ρωτώ. ‘’Άνθρωπος με εβραϊκό αίμα’’, είναι η απάντηση σου. ‘’τι διαφορά υπάρχει μεταξύ του εβραϊκού αίματος και του αίματος των άλλων λαών;’’. Η ερώτηση αυτή σου φαίνετε δύσκολη διστάζεις μπερδεύεσαι και απαντάς: ‘’εννοώ την εβραϊκή φυλή’’. ‘’τι είναι εβραϊκή φυλή;’’ ρωτάω. ‘’Φυλή; Μ’ αυτό είναι εύκολο : όπως ακριβώς υπάρχει η γερμανική φυλή, έτσι υπάρχει και η εβραϊκή φυλή’’.’’ Πια είναι τα χαρακτηριστικά της εβραϊκής φυλής;’’ ‘’Να, οι εβραίοι έχουν μαύρα μαλλιά, μακριά κυρτή μύτη και έξυπνα μάτια. Είναι κεφαλαιοκράτες και φιλοχρήματοι’’. ‘’έχεις δει ποτέ ένα μεσογειακό γάλλο ή ιταλό πλάι πλάι μ’ έναν εβραίο; Μπορείς να τους ξεχωρίσεις;’’ ‘’ε, να, όχι ακριβώς’’. ‘’Τι είναι λοιπόν οι εβραίοι; Το αίμα τους δεν είναι διαφορετικό, η όψη τους δεν διαφέρει απ’ το γάλλων ή ιταλών. Έχεις δει ποτέ γερμανοεβραίους; ‘’ ‘’βέβαια, μοιάζουν με τους γερμανούς’’. ‘’Και τι είναι γερμανός;’’ ‘’Αυτός που ανήκει στη βόρεια άρια φυλή’’ . ‘’Είναι οι ινδοί Άριοι;’’ ‘’βέβαια’’. ‘’είναι βόρειοι;’’ ‘’Όχι’’. ‘’Είναι ξανθοί;’’ ‘’όχι’’. ‘’όπως βλέπεις δεν ξέρεις τι είναι γερμανός και τι εβραίος’’. ‘’Όμως υπάρχουν εβραίοι’’. ‘’Οπωσδήποτε υπάρχον εβραίοι ,όπως υπάρχουν χριστιανοί και μωαμεθανοί’’. ‘’Εννοώ η εβραϊκή θρησκεία’’ ‘’ήταν ο Ρούσβελτ ολλανδός;’’ ‘’όχι’’ ‘’τότε γιατί λες τον απόγονο του Δαβίδ εβραίο, αφού δε λες το Ρούσβελτ ολλανδό;’’ ‘’Με τους εβραίους τα πράγματα είναι διαφορετικά’’. ‘’Ποια είναι η διαφορά;’’ ‘’δεν ξέρω’’.
Έτσι μωρολογείς , ανθρωπάκο. Κι απ’ τις μωρολογίες σου ξεπετιούνται πάνοπλες στρατιές που σφάζουν δέκα εκατομμύρια ανθρώπους επειδή ήταν ‘’εβραίοι’’, έστω κι αν δεν μπορείς να ορίσεις τι ακριβώς είναι εβραίος. Να γιατί γελάνε σε βάρος σου, να γιατί σε αποφεύγουν αυτοί που έχουν να κάνουν σοβαρή δουλεία, να γιατί είσαι βυθισμένος στο βούρκο. Λες ‘’εβραίος‘’ και αισθάνεσαι ανώτερος. Δεν έχεις άλλο τρόπο γιατί νιώθεις πραγματικά άθλια.

3 σχόλια:

morgan είπε...

Τί ακριβώς κάνει αυτός με τη περούκα στα 'ρχίδια του;

Ανώνυμος είπε...

Ola wrea file. Poli kalo to arthro, to kalitero sou ta diavasa ola. Dio mikres parathriseis. Nh koroideueis tous psekasmous einai alhthia maa rixoun diafora h kubernuseis nd to kaniun sinexeia. 2 o bilxem raix htan trelos pou ekane blamena peiramata .


Yg: gia tous masonous polla akougonte liga kseroume. Pote dn ksereis as kratame mia pisinh

ΚΟΥΡΟΠΑΤΚΙΝ είπε...

Αυτό είναι αλήθεια πέθανε τρελός αλλά δεν ήταν πάντα τρελός. Το ‘’ορμη και ηδονη’’ παραδείγματος χάρη δε λέει μέσα για την οργονη η οποία προφανώς είναι προϊόν τρέλας. Από το άκου ανθρωπάκο πολλά είναι τα σημεία που μπορείς να κρατήσεις αφού δεν έχει σχέση με την ψυχολογική επιστήμη αλλά είναι μια φιλοσοφική πραμάτεια. Αν κάποιος είναι ψυχωτικός δε σημαίνει ότι έχει απολέσει στο σύνολο της την αίσθηση της πραγματικότητας η αυτά που γράφει στερούνται νοήματος.

Δημοσίευση σχολίου